Erik Rodhe, verksamhetschef north trampoline

”Logic Consulting ger oss bra personlig service från bokning till leverans i våra lager. Vi får alltid prata med en kompetent människa som hjälper oss med våra utmaningar.”

North Trampoline är Skandinaviens ledande trampolinproducent i premiumsegmentet och produkterna säljer de via sin e-butik. Vi sköter deras containerflöden och andra transporter och är en viktig del i deras logistikkedja.

Vi har pratat med Erik som är verksamhetschef på North Trampoline om hur vi kunnat hjälpa dem med logistiken.

North Trampoline icon
Bransch

E-handel

Grundades

2012

Omsättning
(Avero Group)

150 MSEK

Utmaning: Behöver snabba svar

Erik kommer ofta upp med nya idéer för att öka tillväxten i företaget. Därför behöver han en logistikpartner som kan sätta sig in i nya uppdrag på kort varsel. Han har tidigare använt sig av större aktörer inom logistik, men kände inte att han fick den service som han förväntade sig där. Det var framförallt därför North Trampoline bytte logistikpartner och började samarbeta med oss.

 

Lösning: En kontaktperson

Det som är viktigast för Erik är snabb, flexibel och pålitlig service. Hos oss har han en kontaktperson som han alltid kan kontakta vid behov. Eftersom vi har ett brett spektrum av tjänster kan vi även hjälpa till med olika delar av logistiken med kort varsel. Vi har också ett kontinuerligt samarbete för framförallt North Trampoline’s containerflöden.

 

Resultat: Nöjd med servicen

Tack vare smidiga logistiklösningar från bokning till leverans har de på North Trampoline kunnat spara mycket tid internt och Erik är väldigt nöjd med den höga och personliga servicenivån. Han känner sig trygg med att testa nya affärsidéer för att utveckla North Trampoline då han vet att vi kan hjälpa till direkt när behovet uppstår.

Kontakta oss

Vill du få en kostnadsfri konsultation eller har du några andra frågor?

Hör av dig till oss direkt, eller skicka ett meddelande. Vi svarar alltid inom 24 timmar, oftast snabbare än så.