Lagerlösningar

Skräddarsydda och skalbara lagerlösningar

Frigör tid och fokusera på er kärnverksamhet med hjälp av våra behovsanpassade lagerlösningar. Vi har lång erfarenhet av tredje- och fjärdepartslogistik och erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för företag och e-handel.

Toppmodernt lager i centrala Göteborg

En bra lagerlösning är så mycket mer än att plocka och packa i tid. Ett välfungerande lagersystem, en god kontakt med transportfirmor och en effektiv flödeskedja är minst lika viktigt.

Vi erbjuder en kontaktpunkt för lager och transporter i centrala Göteborg. Här får ni ett dedikerat team med lång erfarenhet inom logistik som tar hand om alla era logistikbehov så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

 

Skatteupplag

Hantering av obeskattade alkoholvaror ska äga rum i ett utrymme som är godkänt som skatteupplag av Skatteverket. Vårt lager är godkänt för skatteupplag och hanterar idag vin och öl som vi distribuerar till restauranger och Systembolaget. Vi hanterar även importen och exporten.

3PL
4PL
Skatteupplag
Helhetsansvar

Lager utanför Sverige?

Ibland är det mer logiskt att placera sitt lager utomlands. Många handlar utanför Sveriges gränser och idag förväntar sig konsumenterna alltid hög service och snabb leverans.

Vi har många års erfarenhet av att sätta upp lager i andra länder. Vi hjälper till med implementering av lagersystem, lokal och transport samt kan vi vara med när ni ska signera avtalet så att allt går rätt till.

Med oss får ny en trygg och smidig uppstart både inom och utanför Sveriges gränser.

Tell me more image
Frida Lovén, Verksamhetschef Tell Me More

”Vi fattade snabbt tycke för Logic Consulting för det kändes som att de kan hjälpa oss med det vi behöver.”

Tell Me More säljer inredningsprodukter av högkvalitativa material i naturnära färger och former. De säljer från deras egen butik i Göteborg, genom deras e-handel och de säljer även sina produkter till 350 återförsäljare runt om i Europa. De hittade oss när de researchade marknaden efter en bra 4PL-partner eftersom de behövde byta lager på grund av hög tillväxt.

Kontakta oss

Vill du få en kostnadsfri konsultation eller har du några andra frågor?

Hör av dig till oss direkt, eller skicka ett meddelande. Vi svarar alltid inom 24 timmar, oftast snabbare än så.