Frida Lovén, Verksamhetschef Tell Me More

”Vi fattade snabbt tycke för Logic Consulting för det kändes som att de kan hjälpa oss med det vi behöver”

Tell Me More säljer inredningsprodukter av högkvalitativa material i naturnära färger och former. De säljer från deras egen butik i Göteborg, genom deras e-handel och de säljer även sina produkter till 350 återförsäljare runt om i Europa.

Frida, verksamhetschef på Tell Me More, hittade oss när hon researchade marknaden efter en bra 4PL-partner eftersom de behövde byta lager på grund av hög tillväxt.

Tell me more icon
Branch

inredning/e-handel

Grundades

2011

Omsättning

19 MSEK (2020)

Utmaning: Koppling mellan affärssystem och WMS

För Frida var det viktigt att hitta en logistikpartner som var lyhörda och kunde anpassa sig efter deras verksamhet. Det innebär olika upplägg för deras tre försäljningskanaler – b2b, e-handel och butik.

Eftersom verksamheten växer och förändras är det viktigt för Frida med snabb återkoppling när de behövde genomföra förändringar. De behövde också en partner med en API-koppling från deras affärssystem till ett WMS, något som deras tidigare lager inte hade.

 

Lösning: WMS Ongoing

Tell Me More kopplade ihop sitt affärssystem till vårt WMS Ongoing. På så sätt kunde de fortsätta arbeta med affärssystemet som de redan använde för order och inköp. De fick även en kontaktperson hos oss som de kunde ringa för att de skulle kunna få den snabba återkoppling som de eftersökte.

 

Resultat: Effektiva flöden

Flödet mellan lagret och de olika försäljningskanalerna blev mer effektiva tack vare WMS-kopplingen. Deras personal kan optimera flödet hos sig och vi kan optimera flödet ute på lagret då alla redan kan rutinerna i systemen. Om någonting behöver ändras ringer Frida oss så löser vi det direkt. Det blev den perfekta lösningen.

Kontakta oss

Vill du få en kostnadsfri konsultation eller har du några andra frågor?

Hör av dig till oss direkt, eller skicka ett meddelande. Vi svarar alltid inom 24 timmar, oftast snabbare än så.