Optimering av logistik-kostnader

Sänk dina logistik-kostnader

Idag betalar de flesta företag tusentals kronor mer än vad de behöver för sin logistik. Genom analys och handlingsplan hjälper vi dig att få en tydlig bild över hur mycket du kan spara – och implementerar nya, kostnadseffektiva logistiklösningar i ditt bolag. 

Vi tar hela risken – du betalar endast om vi lyckas sänka dina kostnader

Du är här för att spara pengar och det sista du vill göra är att spendera.

Vi förstår – och har därför bestämt oss för att ta hela risken. Det innebär att vi gör analys, tar fram handlingsplan och implementerar kostnadseffektiva logistik-lösningar kostnadsfritt.

Det är först när du börjar spara dina första tusenlappar som vi tar betalt. Då delar vi på besparingen 50/50 under det första året. Därefter går alla besparingar till dig.

Analys-icon

Analys

Vi ser över dina kostnader för transport och lagerhantering. Allt du behöver göra är att skicka över dina fakturor – resten sköter vi!

Handlingsplan-icon

Handlingsplan

Vi tar fram en handlingsplan som tydligt visar hur vi kan hjälpa dig spara pengar på din logistik – utan att tumma på kvaliteten.

Action-icon

Action

Efter att du har godkänt handlingsplanen, sätter vi den i verket och börjar jobba med det praktiska för att sänka dina logistik-kostnader.

Logic Consulting har hjälpt företag spara
35 000 000 kr

på onödigt dyra transport- och lagertjänster

“Vi stannar för den goda kontakten och servicen som vi får av Logic Consulting. De har även bra priser jämfört med konkurrenterna.”

– David på Dugges

Slipp onödiga kostnader och spara tusentals kronor varje månad. 

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning