Förtullning

Utbildade inom förtullningsfrågor

Om du ska föra in varor från länder utanför EU behöver du förhålla dig till förtullningsreglerna. Med olika regelverk över hela världen kan det lätt bli komplicerat. Vi är utbildade inom tullklarering och hjälper dig reda ut nödvändiga dokument för en smidigare import.

Vi hjälper dig att ta fram rätt lösning

Förtullning, dvs. tullklarering, innebär betalning av importskatter och anmälan till Tullen om vilka varor du ska föra in. Exempelvis ska alla paket från länder utanför EU förtullas.

När ni får en logistiklösning från Logic Consulting har ni även möjlighet att få hjälp med förtullningen av era varor. Vi har personal utbildad inom förtullningsfrågor och hjälper dig som kund att ta fram rätt lösning.

Importskatter
Förtullning
Regelverk
Alla länder
North Trampoline image
Erik Rodhe, operation manager north trampoline

”Logic Consulting ger oss bra personlig service från bokning till leverans i våra lager. Vi får alltid prata med en kompetent människa som hjälper oss med våra utmaningar.”

North Trampoline är Skandinaviens ledande trampolinproducent i premiumsegmentet och produkterna säljer de via sin e-butik. Vi sköter deras containerflöden och andra transporter och är en viktig del i deras logistikkedja.

Kontakta oss

Vill du få en kostnadsfri konsultation eller har du några andra frågor?

Hör av dig till oss direkt, eller skicka ett meddelande. Vi svarar alltid inom 24 timmar, oftast snabbare än så.