David Hult, Co-Founder

”Att jobba hos oss ska vara roligt och utvecklande.”

Gillar du möten med människor? Är du kreativ och tycker det är kul att identifiera och lösa problem? Tycker du även att logistik verkar spännande?

Om svaren på frågorna är ja vill vi gärna höra från dig! Se våra lediga tjänster nedan eller skicka direkt in din spontanansökan där du berättar om dig själv. Vi hör av oss när det finns en passande tjänst.

Vill du bli en del av ett växande företag?

Att växa är roligt och spännande. Att jobba på ett växande företag är ännu roligare. Det ger nämligen många möjligheter till att utvecklas och ta stora kliv i karriären snabbt.

Som logistiker jobbar du med att effektivisera, förbättra och optimera logistiken för olika verksamheter och har en avgörande roll för deras tillväxt. Det är inte alla som vill axla den rollen, men om du känner att du är rätt person för jobbet vill vi gärna att du söker någon av våra lediga tjänster.

För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och känner att de får utvecklas åt det hållet de vill. Varmt välkommen med din ansökan.

 

Vi söker lagermedarbetare till Logic Consulting i Göteborg

Vill du vara med i ett positivt härligt gäng? Sök då tjänsten som lagermedarbetare på ett modernt lager med goda möjligheter till personlig utveckling.

  • Lediga tjänster: Anställningsform 100% tillsvidareanställning, orderplockare
  • Lediga tjänster: Anställningsform 50% visstidsanställning, orderplockare.

Maila din ansökan till jobb@logicconsulting.se