Fraktupphandlingar

Vi tar ansvar hela vägen

Med en effektiv fraktlösning sparar du både tid och pengar. Vi är specialiserade på fraktupphandlingar och tar er igenom upphandlingens alla faser. Vi finns med från start och stannar även kvar som bollplank efter avslutad upphandling för att ni ska känna er trygga med att ni alltid har den bästa lösningen för er verksamhet.

Nya marknader med rätt kostnad och lösning

Är ni på väg att expandera till nya marknader? Då kan vi hjälpa er att hitta den optimala lösningen för er logistik. Vi har många års erfarenhet av uppstart i nya länder och våra samarbetspartners sträcker sig långt utanför Sveriges gränser. När vi upphandlar transporter kan vi komplettera befintlig volym med nya marknader så att ni får en komplett lösning.

Leveranser på kvällar och helger

E-handeln har ökat kraftigt under de senare åren. Det medför nya krav och förväntningar på leveranser som ska kunna ske under både kvällar och helger. Vi hjälper er möta kraven och kan vid behov ordna med montering och bortförsel av kartonger och skräp.

 

Få koll på fakturorna

Logic Consulting har ett samarbete med Softlogs. Där kan du som kund kontrollera alla fraktfakturor och mäta era besparingar. På så sätt får ni enkelt koll på att fakturorna stämmer överens med det som är avtalat.

Logistik
E-handel
Nya marknader
Mäter besparingar
North Trampoline image
Erik Rodhe, operation manager north trampoline

”Logic Consulting ger oss bra personlig service från bokning till leverans i våra lager. Vi får alltid prata med en kompetent människa som hjälper oss med våra utmaningar.”

North Trampoline är Skandinaviens ledande trampolinproducent i premiumsegmentet och produkterna säljer de via sin e-butik. Vi sköter deras containerflöden och andra transporter och är en viktig del i deras logistikkedja.

Kontakta oss

Vill du få en kostnadsfri konsultation eller har du några andra frågor?

Hör av dig till oss direkt, eller skicka ett meddelande. Vi svarar alltid inom 24 timmar, oftast snabbare än så.